blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG rhapsody
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Rhapsody



Metal
pridal Rhapsody 21.2. 2006 o 16:17

        V tejto rubrike sa povenujem trochu mojemu obľúbenému hudobnému žánru a to je Metal. Asi nemusím nikomu hovoriť že je to to naj so všetkých hudobných žánrov vôbec. Tu nemusíte očakávať playback, keď uvidíte svoju oblúbenú kapelu spievať, a navyše sú to ľudia, ktorý sa tejto hudbe venuju naplno, vedia hrať na hudobných nástrojoch, vedia skladať normálne texty a skladby. Nieže by som chcel povedat, že ostatné žánre sú zlé, ale väčšina stojí za hovno, a na prvom mieste je rap, a hneď za ním je pop. Takže tý čo sú ešte nepoškrvnený zlým výberom nasadnite na metalovú nôtu nebudete ľutovať. Problém je v tom, že keď laikovy poviem metal tak si neviem prečo hneď predstavý opitého chlapa ,ktorý práve viletel z koncertu Cradle of Filth. To je milná predstava aspoň v tejto dobe. Áno sú rôzny ľudia a rôzne metalové štýly. Od tých klasických ako metal, heavymetal,speedmetal,trashmetal potom niečo symfonickejšie ako fantasymetal,epicmetal až po tie drsňárny ako doommetal,deathmetal atď. Ja osobne preferujem tie rýchlejšie melodickejšie veci, ale neopovrhnem ani trochu drsnejším matrošom.

Takže pre tých čo nevedia čo majú počúvať, ale aj pre tých čo majú skvelý vkus taký malí rebríček alebo zoznam, lebo fakt nemôžem povedať úplného víťaza.

Nightwish, Rhapsody, Sonata Arctica, Sirenia, Stratovarius, Kamelot, Avantasia, After forever, Luca Turilli, Within Temptation, Metallica, Orkrist, Dark Moor, Odes of Ectasy, Running Wild, Gammaray, Iron Maiden, Megadeth, Edguy, Magica, Helloween, Rammstein, Tristania, Epica, Dragonforce, Hammerfall

Inak dávam do pozornosti moju stranku http://www.dailymotion.com/rhapsody11/video/x2cce3_sirenia-hellgate-london-1/1 kde nájdete super klipy zo sveta hier doprevádzané super metalovou hudbou tak sa na to kuknite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu je môj Jukebox s videami tak klik klik sem http://www.dailymotion.com/widget/jukebox?list[]=%2Frhapsody11%2F1&list[]=%2Frhapsody11&skin=glossyblack



Prístupov 4126
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dark theme
[ 28.6.2007] (príspevkov 6)
Moje vlastne tribal tetovania - kerky
[ 19.7.2006] (príspevkov 50)
Autá
[ 11.5.2006] (príspevkov 2)
Metal
[ 21.2.2006] (príspevkov 14)
Film
[ 7.2.2006] (príspevkov 2)
Najkrajšie a super
[ 7.2.2006] (príspevkov 16)
Úvod
[ 6.2.2006] (príspevkov 1)